Standard Post with Image

Kaarting geannuleerd!

Beste sympathisanten

Gezien de huidige coronatoestand zien wij ons genoodzaakt onze boter- en kaaskaarting van zaterdag 4 en zondag 5 december te ANNULEREN. Wie kaarten heeft gekocht kan die op ZATERDAG 4 december tussen 16u en 20u komen inwisselen in OC Walnes (onder voorbehoud – mocht de locatie nog wijzigen, dan leest u dit hier). Opdat we een idee zouden hebben van de hoeveelheid boter en kaas die we moeten voorzien vragen we om dit formulier in te vullen (per twee kaarten heeft u recht op 1x boter of kaas). Wie niet van plan was om te komen en kaarten meegaf aan de verkoper met de bedoeling boter of kaas thuis te laten bezorgen hoeft dit formulier uiteraard NIET in te vullen.
Alvast bedankt voor jullie steun en hopelijk kunnen we elkaar volgend jaar begroeten op een “echte” kaarting.

Het voltallig bestuur en de leden van WTC De Vriesganzen Woumen vzw

Standard Post with Image

Seizoen 2021

Bekijk de ritten van dit seizoen in ons nieuw rittenboekje. Op onze rittenpagina kun je de GPX-files van alle ritten terugvinden. Lees zeker ook nog eens het reglement na. Benieuwd hoe het er aan toegaat in ons bergklassement? Bekijk hier alle klassementen.

Kampioenenviering 2020

2020 werd een wel erg speciaal seizoen. Een pak minder ritten en ook onze randactiveiten zoals de barbecue, kaarting en kampioenenviering moesten eraan geloven. Toch verdienen onze kampioenen van 2020 de nodige aandacht. In deze video zetten we hen op een speciale manier in de kijker en geeft het bestuur nog enkele opbeurende boodschappen mee.

Download hier het rittenboekje Of vraag er eentje in het lokaal
Volg ons op Facebook Blijf zo op de hoogte van de laatste updates